Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Uppdatera heminredningen – check

Av supermamman - 25 november 2013 17:45

Nu har jag köpt lite nya möbler och ”accessoarer” till min lägenhet. Det var på tiden tycker jag. Jag har haft så väldigt mycket jobb det senaste halvåret att jag inte haft någon tid att bry mig om mitt hem över huvudtaget i stort sett. Men nu har jag alltså tagit tag i saken och gjort något åt min ganska omoderna och tråkiga inredning. Har investerat i en hel del grejer, och min lägenhet känns verkligen som ny nu. Väldigt snygg, väldigt hemtrevlig och väldigt mysig. Tänk så bra det blev – och tänk så fattig man vart.


Jag köpte en hel del grejer på Luceart som hade väldigt snygga grejer. Det var lite dyrt där, men kvaliteten på grejerna var superb så jag tycker ändå att det definitivt var värt pengarna. Vill du veta mer så kan du läsa mer på Luceart.se för att se om deras grejer är något för dig. Jag handlade alla grejer på nätet, och det som förvånade mig var att det fanns så väldigt många olika butiker som sålde inredningsgrejer. Vissa butiker verkade ju nästan lite oseriösa, men det fanns ändå en hel del butiker som verkade riktigt bra, och som man aldrig tidigare hört talas om.


I alla fall så är jag väldigt nöjd med min nya inredning – allt känns riktigt perfekt på något sätt. Nu väntar jag bara på att min nya fåtölj som jag beställt av mio möbler ska levereras. Sen är allt helt klart så att jag slipper fokusera på min heminredning på ett långt tag framöver. Men det är faktiskt ganska kul att hålla på och inreda och titta i olika tidningar och på nätet för att hitta inspiration och idéer till vad man själv kan göra i sitt eget hem. Jag tycker att sådant är intressant i alla fall… kanske borde jag gå en kurs i inredning eller något. Det skulle säkert vara väldigt kul och lärorikt. Får fundera på det ett tag, om jag har tid det vill säga ;) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av supermamman - 8 april 2015 19:53

Det har tagit sin tid det skall vara sagt, men nu verkar landets ledning äntligen har fattat galoppen. Från och med 7 september höjs taket i a-kassan från 18.700 till 25.025 kronor. Ett bra beslut som inte kunde ha kommit tidigare.    I dagsläget...

Av supermamman - 4 februari 2014 17:33

Hör en massa om att det är supervalår i år, men kan tyvärr inte påstå att jag tycker det känns intressant. Är så trött på politikernas eviga löften som de sällan lever upp till. Någon som känner likadant? ...

Av supermamman - 22 december 2013 14:30


Ohyra är aldrig kul. I synnerhet inte när den är inomhus. Under en längre tid har vi nu haft bekymmer med återkommande pälsängrar. För dig som inte vet vad det är för djävulskap, kan jag tala om att det är ett litet bevingat sakadedjur, närmare bestä...

Av supermamman - 3 november 2013 19:30

Visst är det lite segt att det redan är söndag och därmed måndag imorgon, men det finns ingen anledning att deppa. Söndagen är trots allt den bästa dagen om man ser till TV-utbudet.   Först och främst är Bron tillbaka med ett nytt avsnitt. Vis...

Av supermamman - 12 oktober 2013 17:15

Att få tag på ett bra studentflak kan vara svårt. Mycket svårare än vad man kan tro. Det kan faktiskt vara en riktig utmaning. Då det faktiskt är väldigt många som tar studenten samtidigt så blir det en väldigt stor efterfrågan på flaken. Och just de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se