Direktlänk till inlägg 3 november 2013

Söndagen är den bästa TV-dagen!

Av supermamman - 3 november 2013 19:30

Visst är det lite segt att det redan är söndag och därmed måndag imorgon, men det finns ingen anledning att deppa. Söndagen är trots allt den bästa dagen om man ser till TV-utbudet.


http://www.svt.se/cachable_image/1379682600/bron/article1475823.svt/alternates/large/992bronpress2_.jpg

Först och främst är Bron tillbaka med ett nytt avsnitt. Visserligen har säsong 2 inte börjat lika bra som säsong 1, då den känns lite rörig, men huvudkaraktärerna är så pass bra att hela serien klarar sig ändå.

http://3.bp.blogspot.com/-Cqpl49BHfCo/TklfCCQvqzI/AAAAAAAAC3Q/iBXuQRfVWDw/s1600/solsidan_1.jpg


Den andra serien som gör att man kan längta lite till söndagen är Solsidan. Än finns det humor kvar i denna serie.


http://2.bp.blogspot.com/-I3-2W956kS0/URfJ1OcMmvI/AAAAAAAAHgY/1UxasKOSO4c/s1600/Homeland+Season+1.jpg


Sen får man inte glömma Homeland även om den inte sänds här i Sverige just nu så visas nya avsnitt varje söndag i USA.


Vilken dag tycker ni är bäst?

Vilka serier följer du?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av supermamman - 8 april 2015 19:53

Det har tagit sin tid det skall vara sagt, men nu verkar landets ledning äntligen har fattat galoppen. Från och med 7 september höjs taket i a-kassan från 18.700 till 25.025 kronor. Ett bra beslut som inte kunde ha kommit tidigare.    I dagsläget...

Av supermamman - 4 februari 2014 17:33

Hör en massa om att det är supervalår i år, men kan tyvärr inte påstå att jag tycker det känns intressant. Är så trött på politikernas eviga löften som de sällan lever upp till. Någon som känner likadant? ...

Av supermamman - 22 december 2013 14:30


Ohyra är aldrig kul. I synnerhet inte när den är inomhus. Under en längre tid har vi nu haft bekymmer med återkommande pälsängrar. För dig som inte vet vad det är för djävulskap, kan jag tala om att det är ett litet bevingat sakadedjur, närmare bestä...

Av supermamman - 25 november 2013 17:45

Nu har jag köpt lite nya möbler och ”accessoarer” till min lägenhet. Det var på tiden tycker jag. Jag har haft så väldigt mycket jobb det senaste halvåret att jag inte haft någon tid att bry mig om mitt hem över huvudtaget i stort sett. M...

Av supermamman - 12 oktober 2013 17:15

Att få tag på ett bra studentflak kan vara svårt. Mycket svårare än vad man kan tro. Det kan faktiskt vara en riktig utmaning. Då det faktiskt är väldigt många som tar studenten samtidigt så blir det en väldigt stor efterfrågan på flaken. Och just de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se