Direktlänk till inlägg 9 februari 2013

Seg ekonomisk återhämtning

Av supermamman - 9 februari 2013 11:15

Uppstarten av 2013 har varit riktigt angenäm på de flesta vis. Arbetet har flutit på ovanligt väl och så även hämtningar och lämningar på dagis. Men ett litet aber har stundtals drivit mig till vansinne, nämligen pengar.

Visserligen innebar Julen ovanligt stora utgifter, men jag kan inte för mitt liv förstå hur det kommer sig att kontot fortfarande är nästan tomt. Har allt blivit dyrare eller är det bara jag som inte kan hålla i slantarna. Igår tvingades jag högst motvilligt besöka en lånesida, för att kunna betala el-räkningen. Extremt tråkigt särskilt eftersom detta innebär att även nästa månadsbudget är spräckt.

Nåväl ska försöka ta det onda med det goda, finns garanterat det som har det värre!


http://www.privataaffarer.se/Global/Privataaffarer/nyheter/201106/elrakningar-och-rantor-at-upp-sparandet/Spargris-tomning.jpg

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av supermamman - 8 april 2015 19:53

Det har tagit sin tid det skall vara sagt, men nu verkar landets ledning äntligen har fattat galoppen. Från och med 7 september höjs taket i a-kassan från 18.700 till 25.025 kronor. Ett bra beslut som inte kunde ha kommit tidigare.    I dagsläget...

Av supermamman - 4 februari 2014 17:33

Hör en massa om att det är supervalår i år, men kan tyvärr inte påstå att jag tycker det känns intressant. Är så trött på politikernas eviga löften som de sällan lever upp till. Någon som känner likadant? ...

Av supermamman - 22 december 2013 14:30


Ohyra är aldrig kul. I synnerhet inte när den är inomhus. Under en längre tid har vi nu haft bekymmer med återkommande pälsängrar. För dig som inte vet vad det är för djävulskap, kan jag tala om att det är ett litet bevingat sakadedjur, närmare bestä...

Av supermamman - 25 november 2013 17:45

Nu har jag köpt lite nya möbler och ”accessoarer” till min lägenhet. Det var på tiden tycker jag. Jag har haft så väldigt mycket jobb det senaste halvåret att jag inte haft någon tid att bry mig om mitt hem över huvudtaget i stort sett. M...

Av supermamman - 3 november 2013 19:30

Visst är det lite segt att det redan är söndag och därmed måndag imorgon, men det finns ingen anledning att deppa. Söndagen är trots allt den bästa dagen om man ser till TV-utbudet.   Först och främst är Bron tillbaka med ett nytt avsnitt. Vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se