Direktlänk till inlägg 2 december 2012

Mysigt med snö

Av supermamman - 2 december 2012 11:09

Nu har äntligen första snön fallit också här i söder! En tjock, mjukt och härligt vitt snötäcke har brett ut sig över barmarken. Det knastrar under fötterna när man är ute och går och äntligen börjar det kännas som riktigt vinter. Idag skall vi passa på och ta oss till pluckabacken och låta barnen leka av sig ordentligt.


Håller på att koka upp chokladmjölk och brygga kaffe som vi ska ha med oss i termos. Det är verkligen mysigt. Det är något särskilt med de första vinterdagarna och den första snön. Blir både varmare och ljusare ute när det lägger sig snö på marken.


Nej nu kokar chokladen så jag får avsluta, hoppas ni också får en härlig dag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av supermamman - 8 april 2015 19:53

Det har tagit sin tid det skall vara sagt, men nu verkar landets ledning äntligen har fattat galoppen. Från och med 7 september höjs taket i a-kassan från 18.700 till 25.025 kronor. Ett bra beslut som inte kunde ha kommit tidigare.    I dagsläget...

Av supermamman - 4 februari 2014 17:33

Hör en massa om att det är supervalår i år, men kan tyvärr inte påstå att jag tycker det känns intressant. Är så trött på politikernas eviga löften som de sällan lever upp till. Någon som känner likadant? ...

Av supermamman - 22 december 2013 14:30


Ohyra är aldrig kul. I synnerhet inte när den är inomhus. Under en längre tid har vi nu haft bekymmer med återkommande pälsängrar. För dig som inte vet vad det är för djävulskap, kan jag tala om att det är ett litet bevingat sakadedjur, närmare bestä...

Av supermamman - 25 november 2013 17:45

Nu har jag köpt lite nya möbler och ”accessoarer” till min lägenhet. Det var på tiden tycker jag. Jag har haft så väldigt mycket jobb det senaste halvåret att jag inte haft någon tid att bry mig om mitt hem över huvudtaget i stort sett. M...

Av supermamman - 3 november 2013 19:30

Visst är det lite segt att det redan är söndag och därmed måndag imorgon, men det finns ingen anledning att deppa. Söndagen är trots allt den bästa dagen om man ser till TV-utbudet.   Först och främst är Bron tillbaka med ett nytt avsnitt. Vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se