Direktlänk till inlägg 28 september 2012

Ett liv fullt av underhållning

Av supermamman - 28 september 2012 10:17

En av mitt livs stora passioner är underhållning. Jag vet, vem gilar inte att ha kul. Men om sanningen skall fram, är det faktiskt inte alla som roar sig så mycket, som jag hade önskat att folk gjorde. Visst folk går ut på krogen ibland och någon gång per år äter man på restaurang. Men hur vore det att prova lite nya saker? Själv har jag under de senaste året lärt mig följande:

  • Dansa salsa
  • Laga orientaliska anrättningar
  • Dikta
  • Spela bingo

Det sistnämda är faktiskt något som alla kan lära sig och jag lovar att man kan ha väldigt mycket kul med bingonummer. Här följer en miniguide för att komma igång med bingo:


Steg 1: Det första du behöver göra är att hitta bra bingosidor, vilket du enkelt gör genom att klicka här.

Steg 2: Registera dig och sätt in lämplig summa med pengar.

Steg 3: Spela, njut och ha trevligt med andra!


Inte så svårt va!


Vi hörs


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av supermamman - 8 april 2015 19:53

Det har tagit sin tid det skall vara sagt, men nu verkar landets ledning äntligen har fattat galoppen. Från och med 7 september höjs taket i a-kassan från 18.700 till 25.025 kronor. Ett bra beslut som inte kunde ha kommit tidigare.    I dagsläget...

Av supermamman - 4 februari 2014 17:33

Hör en massa om att det är supervalår i år, men kan tyvärr inte påstå att jag tycker det känns intressant. Är så trött på politikernas eviga löften som de sällan lever upp till. Någon som känner likadant? ...

Av supermamman - 22 december 2013 14:30


Ohyra är aldrig kul. I synnerhet inte när den är inomhus. Under en längre tid har vi nu haft bekymmer med återkommande pälsängrar. För dig som inte vet vad det är för djävulskap, kan jag tala om att det är ett litet bevingat sakadedjur, närmare bestä...

Av supermamman - 25 november 2013 17:45

Nu har jag köpt lite nya möbler och ”accessoarer” till min lägenhet. Det var på tiden tycker jag. Jag har haft så väldigt mycket jobb det senaste halvåret att jag inte haft någon tid att bry mig om mitt hem över huvudtaget i stort sett. M...

Av supermamman - 3 november 2013 19:30

Visst är det lite segt att det redan är söndag och därmed måndag imorgon, men det finns ingen anledning att deppa. Söndagen är trots allt den bästa dagen om man ser till TV-utbudet.   Först och främst är Bron tillbaka med ett nytt avsnitt. Vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se