Direktlänk till inlägg 30 juli 2012

Livets skola

Av supermamman - 30 juli 2012 08:45

 Hm ja vad ska jag skriva om idag då... Jag både mår perfekt och skit på samma gång. Finns inte mycket mer att säga om det eftersom allt låser sig när jag ens tänker på det. Skriver kanske mer senare...

Uppdaterat

    Jag som tycker och tänker och har åsikter om det mesta är totalt nollställd nu. Känns som en del bara är bortsuddat utan att jag kan känna någonting angående det. Vissa grejer är inte vad det verkar vara från början och det måste man klara av att inse även om det kanske kan vara bland det jobbigaste man gjort. Tiden läker alla sår.. se bara på det där med Viktor. Första tiden kunde jag inte tänka på honom utan att tårarna började rinna.. nu är han som vilken vän som helst som man tappat kontakten med.. minnena finns kvar men dom är liksom inte magiska längre. Jag är den jag är och antingen tycker man om mig eller inte.. och som avslutning.. jag vill bli älskad för den jag är.. inte för vad någon vill att jag ska vara. Jag har anpassat mig nog här i livet, nu är det dags att ta fram den suss som är jag... gillar man inte att jag säger vad jag tycker och hur jag känner det så är det helt okej, jag vill omge mig med människor som jag bryr mig om och som bryr sig om mig tillräckligt mycket för att lyssna på mig.

    Men när det blir mörkt och tyst så kommer ändå tårarna.. varför gör det så ont att förlora någon....
    It must have been love
    But it's over now
    It must have been good
    But I lost it somehow
    It was something I wanted
    Now I'm living without
    It must have been love
    But it's over now

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av supermamman - 8 april 2015 19:53

Det har tagit sin tid det skall vara sagt, men nu verkar landets ledning äntligen har fattat galoppen. Från och med 7 september höjs taket i a-kassan från 18.700 till 25.025 kronor. Ett bra beslut som inte kunde ha kommit tidigare.    I dagsläget...

Av supermamman - 4 februari 2014 17:33

Hör en massa om att det är supervalår i år, men kan tyvärr inte påstå att jag tycker det känns intressant. Är så trött på politikernas eviga löften som de sällan lever upp till. Någon som känner likadant? ...

Av supermamman - 22 december 2013 14:30


Ohyra är aldrig kul. I synnerhet inte när den är inomhus. Under en längre tid har vi nu haft bekymmer med återkommande pälsängrar. För dig som inte vet vad det är för djävulskap, kan jag tala om att det är ett litet bevingat sakadedjur, närmare bestä...

Av supermamman - 25 november 2013 17:45

Nu har jag köpt lite nya möbler och ”accessoarer” till min lägenhet. Det var på tiden tycker jag. Jag har haft så väldigt mycket jobb det senaste halvåret att jag inte haft någon tid att bry mig om mitt hem över huvudtaget i stort sett. M...

Av supermamman - 3 november 2013 19:30

Visst är det lite segt att det redan är söndag och därmed måndag imorgon, men det finns ingen anledning att deppa. Söndagen är trots allt den bästa dagen om man ser till TV-utbudet.   Först och främst är Bron tillbaka med ett nytt avsnitt. Vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se