Direktlänk till inlägg 21 juli 2012

Välkommen till Supermammans blogg

Av supermamman - 21 juli 2012 09:27

Det finns många superhjältar i världshistorien, men frågan är om inte vi mammor är de verkliga hjältarna? Ja menar först måste vi utstå enorm smärta när vi föder fram de små varelserna och sedan behöver vi stålsätta oss, för att klara av och hantera allt trots, hungriga gap som behöver mättas och tvätt som skall tvättas! Missuppfatta mig inte, jag trivs med att vara mamma och älskar mina barn, men nog är man en supermamma, alltid, också i vardagen.


På den här bloggen kommer jag att skriva små betraktelser och utläggningar om vardagen. Om såväl stort som smått, inget är för litet och inget för stort. Livet är som en berg-och-dal-bana och det går både upp och ner. Jag hoppas du kommer trivas här och jag lovar att göra mitt bästa för att underhålla dig som läsare.


Ha de fint, så hörs vi!

/Supermamman

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av supermamman - 8 april 2015 19:53

Det har tagit sin tid det skall vara sagt, men nu verkar landets ledning äntligen har fattat galoppen. Från och med 7 september höjs taket i a-kassan från 18.700 till 25.025 kronor. Ett bra beslut som inte kunde ha kommit tidigare.    I dagsläget...

Av supermamman - 4 februari 2014 17:33

Hör en massa om att det är supervalår i år, men kan tyvärr inte påstå att jag tycker det känns intressant. Är så trött på politikernas eviga löften som de sällan lever upp till. Någon som känner likadant? ...

Av supermamman - 22 december 2013 14:30


Ohyra är aldrig kul. I synnerhet inte när den är inomhus. Under en längre tid har vi nu haft bekymmer med återkommande pälsängrar. För dig som inte vet vad det är för djävulskap, kan jag tala om att det är ett litet bevingat sakadedjur, närmare bestä...

Av supermamman - 25 november 2013 17:45

Nu har jag köpt lite nya möbler och ”accessoarer” till min lägenhet. Det var på tiden tycker jag. Jag har haft så väldigt mycket jobb det senaste halvåret att jag inte haft någon tid att bry mig om mitt hem över huvudtaget i stort sett. M...

Av supermamman - 3 november 2013 19:30

Visst är det lite segt att det redan är söndag och därmed måndag imorgon, men det finns ingen anledning att deppa. Söndagen är trots allt den bästa dagen om man ser till TV-utbudet.   Först och främst är Bron tillbaka med ett nytt avsnitt. Vis...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se